min nya blogg

12.01.2017 kl. 18:23

 

Tänk er en ljuv vår, en tid då ting tinar, återupplivas och föds på nytt. Marken slutar påminna livlös tundra och ger vika för nytt liv. När Bring The Noise kom till världen representerade inte bloggen någon sorts andlig pånyttfödelse, utan ett nytt liv mellan raderna. Bloggen gav mig en chans att uttrycka mig just så här pretentiöst.

 

Bring The Noise är nu slut och det är dags för mig att ge vika för en ny blogg.

 

Likt många vackra sagor och liv finns inget för evigt, men en vis man sa en gång: ’’Räppärit nousee niin ku Fenix lintu tuhkasta’’. Det ämnar även jag göra. Jag brukar väldigt sällan hålla de löften jag ger på bloggen, så någon större variation eller förändring från den förra bloggen törs jag inte annonsera. Den nya headern representerar i alla fall inte mera mitt splittrade och tankspridda psyke, utan är mera konkret, minimalistisk och effektiv. Om man ljuger relativt snyggt är det värt det.

 

Den här sången är fantastisk, eller hur? Beskriver vemodet jag känner för Bring The Noise.

 

Den här är också bra, men inte lika sorglig. Perfekt att skriva nya inlägg till tho.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Vad betyder detta?! Är prettoskrivandet över? För alltid?
lina12.01.17 kl. 20:03
nej, herregud, aldrig i livet! det är något jag very much inte kan leva utan. min förra blogg var bara inte rätt blogg för det.
12.01.17 23:00
Om du skulle ha slutat blogga så skulle jag helt seriöst ha blivit lite ledsen i ögat
ida31.01.17 kl. 15:11
nåmen tack ska du ha! :) jag sa faktist att jag skulle sluta över ett år sen men de tog ett par månader o så var jag tillbaka igen. de går int liksom o sluta haha
31.01.17 18:38