my love letter to la la land

23.01.2017 kl. 00:27

 

Det känns som om jag snabbt måste skriva ner mina tankar om filmen, innan jag hinner bli ironisk och negativ igen. Innan jag använt upp all magi och eskapism den gett mig. För under filmens gång försvann all min normala early-twenties-cynicism-about-life.

 

Filmen var och är allt för mig. Den är mycket för många andra och har fått en massa hyllningar. Jag tycker den förtjänar en till. Ni måste förstå att jag inte tycker om att hoppa på trender och delta i en sådan här masshysteri, men nu kan det inte hjälpas. Jag älskade filmen. Under vissa ställen måste jag försöka förstå hur något kunde vara så bra. Det finns så mycket optimism, bra musik och liv i den. Samtidigt som verket ofta har en del magi i sig är storyn realistisk. Slutet gjorde mig överraskad. Överraskningen var inte dålig. Den var bättre än något annat i dess ställe kunde ha varit. 

 

Ryan Goslings och Emma Stones perfekta insatser var dock inte en överraskning.

 

Ni som njuter av god klädsel kommer även att njuta av klädseln i filmen. Ni som tycker om musik, som inte är usel, kommer tycka om musiken i filmen. Ni som tycker om bra acting kommer tycka om actingen i filmen. Ni som tycker om estetik kommer tycka om färgkombinationerna och om hur filmen ser ut. It’s so fucking tight.

 

Det kan hända att min åsikt om filmen kommer ändras och är en annan imorgon. Men den gav mig allt jag behövde i dag. Alla mina problem finns just nu. Det går. 

 

Här är mina favvo låtar. Lyssnade igenom dem tusen gånger på vägen hem och mitt liv kändes mer. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
eller hur!!! den var så bra på så många nivåer!
Hanna Sofia23.01.17 kl. 14:05
färgerna, musiken, koreografin, hu den va filmad etc. slutet tycker jag också va perfekt, för den urarta sig int gällande eskapism, utan kunde vara real på rätt sätt. men jag va nog helt :') hela tiden hahah
23.01.17 15:25
javeet slutet va så sorgligt men så bra just därför. gick därifrån mer romantisk än nånsin
Hanna Sofia23.01.17 kl. 20:14