night moves

10.02.2017 kl. 15:15

 

Förra veckan innehöll ett par för många långa kvällar och intensiva stunder. Allt detta resulterade i en fullkomlig utmattning. Kände mig typ som Hillary Clinton efter presidentvalet. Jag funderade länge på hur jag skulle bota min stress, ångest och trötthet. Lösningen var oväntad men genial. På onsdagen skulle jag inte ens först ut, men kvällen slutade med att vi for till mig på ’’efterfest’’ och talade om t.ex. våra familjekonflikter till klockan halv åtta på morgonen. Man kan alltså bara bota posttraumatiskt festsyndrom med mys... och fest!

 

I dag kommer jag färda till den modernare hufvudstaden och träffa gamla vänner! Det är riktigt kul att få träffa nya människor och konversera om diverse saker med dem, exempelvis mordet på Palme eller Ho Chi Minh. Men det finns inget som kan jämföras med en mysbrunch med dom bästa (#brunchmeddombästa). Liksom att bara kunna skicka ett simpelt sms där det står ’’brunch?’’ och få svaret ’’va fittan selittää du?’’ ger mig en varm känsla.

 

På lördagen har jag konstigt nog blivit bjuden på hemmafest. Jag är inte cool och är van vid att måsta snylta in mig till typ min egen födsel, så allt detta känns lite obekant.

 

Den fortsatta dekadensen till ära har jag satt ihop en hemmafest spellista. På den finns bara en eller två rap låtar. Ni kan alltså också njuta av den!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: