heavy on my mind

28.02.2017 kl. 02:00

 

Jag lämnade just in fyra essäer tio minuter före deadlinen. På grund av mina brister inom någon exakt vetenskap eller något visst område tvingas jag producera nonsens på ett väldigt omfattande plan. Jag tycker ju om att gå in på eviga sidospår om ingenting, men efter dessa inlämningar kände jag starkt på mig att jag borde avgå. Från vilken instans vet jag inte, det bara kändes som om mina prestationer krävde en avgång. 

 

Jag vill härmed också informera er om en negativ trend på bloggen jag ämnar bekämpa (i framtiden). Allt för ofta går det så att min vardagliga aktivitet är väldigt mellow yellow och tämligen osexig gällande dess media värde. Den producerar helt enkelt inga sagor som John Bauer kunde tänka sig måla eller illusträra. Veckoslutet däremot tenderar vara lite mer media sexigt och resulterar ofta i en relativt underhållande anekdot på bloggen. Så liksom jag bara berättar om mitt veckoslut och sen är det tyst på bloggen. Sad!

 

En snabbare version på fastlagstisdag äger imorgon rum i T-Town. Den kallas här för ’’Fastlaskiainen’’. Jag kommer redogöra om det senare.

 

Men tills dess har jag bara anekdoter om mitt veckoslut att dela med mig. På fredag anlände jag ganska sent till hufvudstaden. Jag hälsade på hos min vän, som tagit ett stort steg och flyttat en våning neråt i sitt höghus. Kudos till dem, för jag behövde inte ljuga om lägenhetens kvalité. Det var en upgrade, som när Christopher Nolan gjorde The Dark Knight och alla bara var helt did this dude just did this? Jag kommer ihåg, det var cray.

 

Hej, när ska man förresten använda ordet kvalité och när ska man använda ordet kvalitet? 

 

På lördagen åt jag hos min morfar. Jag trodde först vi typ skulle ha någon avskedsmiddag i hans ära, men tydligen var det bara spontan släkt extravanganza. Den gamla göken skall ser ni flytta till Polen och gifta sig med en snäppet yngre kvinna, så jag tänkte att det var dags att för sista gången motivera varför det är en fucking fool move. Hur detta har hänt orkar jag inte förklara just nu, men det platsar väldigt starkt i ’’semi päron sak att hålla på med’’ kategorin. 

 

Efter det gick jag på hemmafest. Min vän hade blivit bjuden dit av en tjej och jag wingmanade/snyltade per the very, very usual. Den spännande twisten i detta var dock att alla var såå weird på festen. Tjejen som min vän träffat, och bjudit in oss, började i något skede breakdanca i vardagsrummet och alla bara satt där så där... aight. Sen kom också en äijä in på festen med t-skjortan i byxorna samt två deci captain morgan i en 1 liters flaska. Det första han gjorde var frågade en individ av annan etnisk bakgrund om hen kunde svenska. Liksom ingen hälsning eller något före. Awkward. Jag tror några på festen var från Åland. Det är antagligen en bidragande orsak till varför de var så konstiga.

 

Hittade just den här artisten. Hon är så bra.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
huvudsaken är inte att man har något spännande ur sin vardag att berätta utan kan berätta det spännande/intressant/bra. Vilket jag tycker du också gör - du hör lätt till mina favoritbloggar här på ratata just nu för en kan inte exakt veta vad nästa inlägg kommer att handla om eller vilka anekdoter som kommer att ploppa upp.
miilo28.02.17 kl. 06:51
kul o höra, tack! har nog alltid försökt vara kreativ o int bara rabbla upp saker. ibland vill jag bara skriva fö skrivandets skull, så nångång måst man bli lite påhittig om man int ha gjort någo spännande. som reaktion på det här börja jag genast fundera på saker som är ännu mer unpredictable hahah
01.03.17 16:59