it’s too cold for jeans jackets

11.03.2017 kl. 16:47

 

Jag skulle vilja skylla på min eviga optimism eller blåögdhet, men nej, så är det ju inte. För mig är det näst intill omöjligt att skaffa en vinterjacka. Personligen tycker jag det är wack att vara invirad i tusen lager kläder, likt en av de många mumierna i Egypten. Jag jobbar inte på en oljeplatform i ishavet, så varför skulle jag klä mig på det sättet då? Vill liksom vara rörlig... Därför har jag alltså skaffat en jeans jacka!

 

 

Jag är dock inte evigt optimistisk när det gäller snakes in the grass. The streets talk och jag har fått veta att jag inom någon viss cirkel är persona non grata. Jag tycker själv inte om att skriva om sådant, för att det ärligt sagt inte är så hemskt kul. Men det är tyvärr läppän jag lever med just nu. Varför jag har blivit iced av den här kulten av kukhuvven är svårt att veta, tror dock inte det beror på att mina looks gör dem osäkra. Jag skulle gärna fråga någon i deras lilla illuminati klubb vad exakt beefen är, men då skulle man bara bli shittalked under hela herrens år. Och det är något jag själv helst håller på med.

 

Beeffin är inte helt vad man kelaa. Eller kanske det bara är jag som ser framför mig bilar som saktar ner i slow-mo och några dudes som utför hotande gester. Inget hot om slice and dice, utan bara schemes bakom ryggen, som är not so nice. På riktigt är det nog bara tråkigt.

 

I mitt förra inlägg hävdade jag att jag skulle skriva om fastlaskiainen. Själva evenemanget tog kål på mig i över två dagar och resulterade slutligen i en två veckor lång skrivpaus, så orkar kanske inte helt med det. Men här är några bilder från de två veckorna som gått.

 

     

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: