the annual burnout

21.03.2017 kl. 15:09

 

Jag strävar alltid efter att skriva i gott tillstånd. Jag vill inte att läsaren, eller jag själv, måste vada igenom mörka sinnesstämningar och långa, tankesplittrade haranger. Jag tycker inte om att vara kryptisk. Det skall finnas lätthet, flow och lite bounce. Like it’s a goddamn breeze. Det är därför jag nu uppdaterat min blogg så sällan, jag har väntat på att vara mindre utmattad. För tillfället är dock den planen lika ohållbar som ett isflak på antarktis.

 

Det känns smått simple simon att hålla en viss fasad uppe i min vardag, men jag orkar inte heller isolera mig och vänta ut psykiska oegentligheter. Att köra Cast Away treatment på sig själv tror jag inte är det rätta sättet att gå till radio vega. Dessutom har jag under mina tjugotvå levnadsår ganska långt hunnit vänja mig med lite mental obalans nu som då. Jag tror det är något jag ärvt från min gode far, men till skillnad från honom kan jag acceptera att jag ibland inte har alla Ismon på kasinot. It is what it is, liksom.

 

Mental ohälsa är ofta på tapeten i bloggvärlden. Och alltid lyckas någon producera en åsikt enligt vilken mental ohälsa är någon kuiva läppä, som jengi klagar på för mycket. Ifall du är en av dem och läser det här vill jag erbjuda just dig ett tack. För efter att man läst en av dessa passionerade avhandlingar om varför det inte är en big deal, så kelaa man alltid att ’’Ainiijoo, man borde ju bara sluta. Jag e nog semi spede.’’. Jag klarar mig dock bra på egen hand och tappar inte fotfästet pga sånhäna åsikter. Det som stör mig är att andra som tänker på att söka hjälp kanske inte vågar eller känner skam. Sug på den karamellen, du din jävla halvätna semla.

 

Mina problem klaschar nog ofta ihop med min väldigt oseriösa livssyn, so I drench myself in irony every night. 


 

 

 

Ps. Har också skaffat lite konst.

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Haha din smyckessamling ser mycket prydlig ut. Hoppas din burnout löser sig!
BB06.04.17 kl. 18:08
det ger mig ocd-aktig tillfredställelse att ha allt så. men tack, det blir nog bra!
15.04.17 12:49