all i got is

02.05.2017 kl. 23:41

 

Vappens eskapism har runnit av mig. Den är inte längre påtaglig. Min personlighet blöder ut på gatan.

 

Jag tror definitivt evenemang som vappen ger mig ro p.g.a. att det är en blandning av gos och distraktioner. Efter en solig mysdag på vårdberget jobbade jag första maj bakom en bardisk och mådde då som bäst. Den stora, och väldigt vingliga, folkmassans behov resulterade i att jag inte kunde ta pauser mellan beställningarna. Det var så skönt. Jag hade inte tid att tänka på att det bränner bakom mina ögon. 

 

Måste ju dock heittä propsin till åbovappen. Det här var min första vapp i åbo sedan jag var ett år gammal. Tyvärr minns jag inte hur lyckad förra gången var, men kan i alla fall säga att it was tight i år. Gullig bild, eller hur?

 

 

 

 

Nu måste jag bara att hålla mig ett steg före tysta rum.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: