något jag tänkt på länge

26.05.2017 kl. 00:38

 

Något jag tänkt på länge och vill get off my chest: Fuck anime. Seriöst, fuck anime så massor. Jag skulle inte bli överraskad om jag på min dödsbädd drog alla intill mig, tog ett sista djupt andetag, kramade om min kopia på The Notebook och såg min otacksamma avkomma i ögonen och sade: ’’Om du någonsin offentligt prisar anime kommer du inte få ett endaste mynt... du din jävla tönt. Du tror så är jävla smart, va?’’. Liksom de där gigantiska svettdropparna när någon karaktär blir nervös? Sen ännu deras ’’eeeehhhh’’ reaktioner till allt. Varför är det lika intensivt att snyta sig i anime, som det är att föda barn i riktiga livet? Gud, jag blir så arg. Och varför har ingen satt stopp på det här? Det är som om ditt barn kom upp till dig med en broschyr om skientologi och du bara: ’’Jag tycker det här väl kan fortsätta’’.

 

’’I must honor my fathers destiny with this sword! I must bend air and shit!’’. Like who comes up with this dumb shit. 

 

Den här åsikten väcker såklart ingen stor uppståndelse på Ratata. Tror knappast någon här tittar på Naruto mellan bruncher.

 

Jag håller förresten på med en podcast. Jag är inte någon slut for attention, så har därför inte annonserat den här tidigare. Okej, det är jag visst, men jag har bara inte orkat. Den är bra.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
word
Hen som i höna26.05.17 kl. 09:02
tack, tycker de e viktigt
26.05.17 19:25