en stillsam tillbakablick

26.05.2017 kl. 23:35

 

Jag är ganska dålig på att berätta om vad jag har hållit på med. Om någon fick tanken att kategorisera mina senaste bloggtexter enligt en kaffe roast, så skulle de vara någolunda dark och lite kryptiska (inte för att det direkt är en roast). Jag fungerar dock som mitt eget livs barista och kan efter någon månad av mörkhet crank up some of that light shit. Något i stil med en frappucino, vilket dock är en tragedi i flytande form.

 

Om jag vore en stat (omg. goals.), så skulle jag enligt Li Andersson ha råd att göra vad som helst. Enligt vissa andra kunde jag anklagas bedriva en penningpolitik (alternativt myntpolitik) vars filosofi går ut på ’’reckless spending’’. Alltså skämtet här är att Li Andersson inte är bra på ekonomi. I’m such a political nerd, så känn dig inte dum om du inte fattar dessa ’’deep cuts’’ från den politiska arenan. 

 

Vad jag alltså har hållit på med involverar pengar, syre och andra förnödenheter. Jag har bl.a. ätit, färdat med transportmedel, köpt andra varor än mat och idkat socialt umgänge. Jag är som tur inte ännu tvungen att betala för mitt sociala umgänge, men antar att det kommer efter min andra skilsmässa. Ibland har jag haft det trevligt och ibland inte. Förra veckan besökte jag för första gången puolala parken. Riktigt angenämt. Jag har även nyligen popped my restaurang Roster cherry. En god upplevelse.

 

Minä itse och några andra håller förresten på att titta igenom alla Harry Potter filmer under små etapper. Jag skulle beskriva det som en bra idé. Det är lite som intervallträning, bara att mysigare och mindre psykotiskt. Vi såg just klart fyran, femman, sexan. Ack, vad mitt hjärta kommer brista i de sista delarna då Lucius Malfoy börjar se ut som om han drunknat efter en fem dagar lång putki. Han är straight up min favvo för han är så fab.

 

Där fick ni alltså läsa om min närgångna historia i rik detalj. Tack.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: