do it for the culture and for the flow

04.06.2017 kl. 20:00

 

Jag tenderar dröna på om att min identitet är en solid klippa, vars fundament inte rört sig en meter under min 23 år långa existens. Till en viss grad är det sant, jag tar inte något seriöst ännu heller. Men till en annan grad är det faktist en osanning, för jag använder nuförtiden en trådlös telefon. Growth. Slay. Queen. Jag insåg häromdagen att jag under en längre period blivit allt mer aktivt intresserad av konst. Liksom det är ju något intressanta människor sportar med, eller hur? Helt galet att jag har ett delat intresse med intressanta människor. Coolt, tycker jag personligen. 

 

Vissa har sina bilar på reparation, men jag har en ny tavla in the shop! Bästa hypen. Den ska ramas in och det som ska ramas in är så dope. Jag älskar en välgjord profil på en människa eller en på facebook. Eller Myspace. LinkedIn är såklart också tiukka.

 

Jag ska den här sommaren ta del av evenemanget Flow Festival! Jag tar med en högtalare och spelar halvfärdiga, trettio sekunder långa beats i en timme. Kommer luta in i mikrofonen och: ’’Joo, okej, denhä e nästan klar. Helt läppä nog.’’. Anywho. Jag deltar alla tre dagar och tänker vrida ut varje jävla sekund på vackra upplevelser. Biljettpriserna är så skyhöga att jag måste starta en collegefund för min framtida avkomma, så hen har råd till sina flows. Om hen dock alternativt använder pengarna på festivaler som We Love The 90’s eller Weeknd, kommer jag frame that idiot for murder.

 

Annars drömmer jag om Paris, men den drömmen måste tyvärr postponeras till nästa sommar. Det gör mig lite ledsen, men det finns liksom inte tid, rum, plats, krigsanda, god sed eller ekonomisk kapacitet för ett sådant åtagande just nu. Under tiden ser jag på MLK’s tal på youtube. Han hade ju en dröm och det har även jag. Tänk på det, jävla rasist. Jag längtar efter att få försvinna och inte måsta vara jag som i Finland. Timmar på café och långa diskussioner om allt och inget.

 

Insåg förresten en sak. Jag och min vän skriver varje år en dikt eller någon fyndig text på varandras fb på födelsedagar. Gör någon annan det? Tycker det är en ganska rolig tradition.

 

De som ordnar Flow lyssnar säkert på den här sången som inspo för prissättning.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: