the vibe is exile

07.06.2017 kl. 23:14

 

Jag har tillbringat all tid i världen på att jaga mig själv in i allt snävare hörn. Och just nu känns det som om jag behöver försvinna. Ett sms som dyker upp på rutan påminner mig om att jag existerar, ett telefonsamtal är för mycket. Jag behöver en spricka i tid och rum där jag inte har ett syfte eller är av betydelse för någon annan. Men all plats tar slut. Om jag bara kunde stanna i det öppna och inte leta efter mörker. Jag vaknar till det dag och natt, inget gömställe är tillräckligt.  Varje röd tråd, anknytning eller gammalt band är en till åkomma. Jag försöker undkomma ironin fast den finns just under hyn. Jag försöker undkomma mig själv.

 

Allt detta försöker jag åstadkomma. Borde ha sikta på något lättare som att äta mera sallad.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: