hard in da paint

09.07.2017 kl. 21:15

 

Likt en katolsk präst som är på besök på ett barnhem har jag endast windowshoppat under maj och juni månad. Det gäller alltså allting: Somriga aktiviteter, nya kläder, billiga smycken, ateljé besök, terass besök, internationella adoptioner av någon som nästan är myndig och kräver mindre maintenance etc., m.m. samt bl.a.. Tiden har gått snabbare än när man träffar någon man känner så där halvt, smalltalkar obekvämt, säger hejdå men end up med att gå åt samma håll. Yeesh. Jag har tillbringat dessa passligt nedkylda, ’’somriga’’ dagar på det mest poetiska sättet ni kan tänka er: På K-Rauta, i ett svettigt hörn och bland tusen målfärger av varierande lukt. Under dötiden har jag jobbat på mitt manus om en blind och döv person som trots alla hinder blir en helt normi jannu. Liksom inget speciellt, men ändå ett liv som verkar helt bra. That person? Li Andersson. Insane.

 

Igår fick jag efter en längre paus äntligen känna på livets underbara textil (siden) och tintta punkku på Blanko. En av mina vänner föreslog träffen på en blygsamt stor chat och mitt svar var definitivt: Jag är ett spel (I'm game). Det absolut bästa med att beställa vin är att heittä ett par alternativ och fråga en arbetande medlem av proletariatet vilken av vinerna hen skulle rekommendera. Jag har icke gått djupare in på viner än inmundigandet av dem och vet noll om sorter, så det är helt vitun tiukka att ge ett bedragande sken på det sättet. För då försäkrar man ändå att man får ett bra vin. Helt gratis tips tho. 

 

But let’s get political.

 

Vem tror den där Trump han är? Tror han typ att han är bra eller något? Helt galet om han gör det. Cuz guess what? Jag instämmer inte med den åsikten! Here be some facts: Han är en inkompetent politisk ledare och verkar vara en stygg man. I’m taking a stand here. Ta det sen lugnt i kommentarerna. 

 

Let’s get unpolitical.

 

Just nu ser jag fram emot att få ha ett par långa nätter i kallio. Det är ganska klyschigt, men jag älskar kallio. Flow är också på schemat och närmar sig såå snabbt. Det är både skrämmande och arousing, som när en person med sedesam muskulatur gör något fysiskt imponerande. Så där wow, okej.... det här var en överraskning. Utöver ett par nätter i kallio och flow vill jag bara kunna ta och softa lite ibland. Att emellanåt få spela elämän rulettia och i alkohol impregnerade ångor spekulera om vem som är most basic till klockan sju på morgonen är vad som ger mig liv. 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: