cruel summers need their own songs.

15.07.2017 kl. 15:12

 

Jag skulle beskriva en stor del av det första halva året och den här sommaren som ’’complete mania’’. För jag kan inte stanna upp, men ibland tvingas jag av mig själv. Och nu handlar det inte om en hälsosam breather by the fucking lake, utan att allt tar slut. Dagsljuset känns för starkt, allt blir ett ironiskt påhitt och inga utvägar ger mig ro. But then it's move or die. I en oändlig spiral.

 

De två helt ultimata sångerna för den här sommaren är Roosevelt’s cover sång Teardrops och SZA’s moderna klassiker Love Galore. De två är på repeat helt konstant. Men så finns det också ett urval av ungefär tjugo sånger jag alltid sätter på queue när jag cyklar till jobbet (I know, I know). Därför satt jag ihop en liten lista. En bland hundra andra. Den här är dock mycket mindre och helt utan filler. 

 

 

It is what it is.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: