mulan vibes

25.08.2017 kl. 11:30

 

Någonting hemskt har hänt mig: Jag har äntligen blivit en riktig man. 

 

Like, this shit is not Ratata friendly at all. Det är ju dåligt att vara man, men att nu också vara en riktig sådan... yeesh. Det är inte som om niotillfems sponsorer ringer till henne och kräver att hon ska göra bloggen manligare to boost sales. Masculinity is so hot amongst the female dominated, very progressive, swedish speaking bloggers!

 

Men nu är det dock så att jag har lärt mig köra truck! Fucking finally motherfucker, a forklift. Det är det mest roliga och manliga som någonsin inträffat mig. Behöver du något som väger 500kg ner någonstans ifrån? I gotchu. Vill du se någon aggressivt och frågande snurra på en joystick och sakta men säkert fatta åt vilket håll trucken är på väg? I gotchu. Vill du se mig fnittra för mig själv för det är så kul att köra truck? I will be there for you. Vill du höra mig redogöra om varför Lejonkungen är så där semi overrated? Orelaterat, men I definitely gotchu. 

 

Trucken och min nya, emotionella relation till den är det enda riktiga jag håller på med på K-Rauta. Utöver det är allt jag gör en stor lögn. Jag är en järnaffärs version på en spådam. Allt jag gör är talar med medelåldersmän om deras större och mindre byggprojekt. De säger alltid något i stil med: ’’Ku mä vesieristän kylppärii, nii kannattaaks nurkkavahvikkeet vetää omil paloil vai leikkaanks mä? Mites sit ku silikoni on värjäytyny? Johtuuks se värjäytymine putkist ku ne on ulkopuolel? ........... Onks teil valubetonii?’’. Mitt svar är en blandning av små fragment som jag genom någon utbildning minns eller så en samling av trasiga telefonens parhaat palat, vilka jag snappat upp av kolleger. Jag levererat ändå allt med den mest självsäkra av attityder. Omg. Jag insåg just att jag är en mansplainer. Eller räknas det om man splainar till andra, mer utbildade män? 

 

Liksom jag kan ingenting praktiskt. Nada. Zip. Jag är från stään. Min far är från raahe men det enda han lärde mig som liten var att brottas. Och att min finlandssvenska släkt försökte trycka ner hans finska identitet. Hmm..................................................... okay, dad.

 

Och joo, denna blogg är ofta lite deprimerande. It is what it is tho. Måste skriva något när jag var på bättre humör.

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Du måste läsa rakkaus niinku av johannes ekholm !!!! Har jag kanske sagt det ren tidigare? Ditt sätt att skriva påminner så mycket om hans (komplimang).
Hanna Sofia26.08.17 kl. 09:27
hahah nää, du ha int sagt de tidigare! men hol up, menar du att ja int e en unik snöflinga?? cuz there can only be one. naij men ja ska ta en titt! antar att de e en bok elr short story elr något?
26.08.17 14:27