you don’t need me in that light

03.11.2017 kl. 01:01

 

För ungefär en vecka sedan spankulerade jag omkring bland nördar och utbildade individer och lekte att jag också läser mer än felstavade kommentarer på youtube. Försökte se ut som om jag letade efter någon ny Paul Auster roman eller kanske en djupare analys om Cluedo. Like do you know anyone who is actually called Mustard? Like for real. Men jag tycker om bokmässan. Kul att gå omkring och glo på böcker och iaktta händelserna. Jag hann t.ex. snabbt lyssna på Bim Eriksson (jag vill heta Bim) och Ulla Donner prata om deras respektive verk i en paneldiskussion. En liten brag här emellan men jag har faktist bläddrat i Spleenish, så jag nickade nu och då instämmande med Donners åsikter om hennes eget verk. Hon kan sin sak hon. Om sitt eget verk. Jag tycker om paneldiskussioner och skulle gärna ta del av en. Inom bokvärlden är jag dock en poser och vet ingenting, så det skulle vara lite riskabelt. Lite som att sätta på sig en väst inför ett socialt sammanhang. Finns stor chans att man ser ut som antingen Pinochio eller Aladdin på en vanlig middag.

 

Min mutsi jobbar på Schilds & Söderströms, så på bokmässan finns jag till som stöd och back up. Den finlandssvenska litteratur scenen ser nuförtiden lite ut som East Coast - West Coast beeffin och det är på grund av Förlaget M. Alla vet ju att Förlaget M ridear på muminmassin och i princip bara har chillat sig fram till var dom är nu. De bara försöker lura en med deras logo. Joo, den är snygg, men så lätt går jag inte i fällan, ska ni veta. Bra att ingen från deras redaktion börja side-eyea under bokmässan. För att things would have popped off. 

 

Jag tycker om de här sångerna.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: